Onze sponsor VrijwilligersTekort

VrijwilligersTekort is een vrijwilligersplanner die zich richt op drie pijlers: Vrijwilligers werven, vrijwilligers inroosteren en vrijwilligers behouden. Onder verenigingen en stichtingen is een groot vrijwilligerstekort. Met de planner van vrijwilligerstekort heeft u een systeem in handen om uw vrijwilligertekort te verkleinen en alle taken efficiënt toe te bedelen door middel van zelfroosteren door de leden of automatisch toewijzen door de vrijwilligerscoördinator op basis van beschikbaarheid en voorkeur.

https://www.vrijwilligerstekort.nl

Onze sponsor VoetbalAssist

VoetbalAssist is marktleider in Nederland van cloudsoftware voor amateur voetbalverenigingen. Momenteel maken ongeveer 700 clubs gebruik van diensten zoals website, app, narrowcasting, spelervolgsysteem en meer. Het systeem wordt voortdurend doorontwikkeld, ontzorgt de club qua techniek en biedt continuïteit. Alle processen binnen een voetbalverenigingen worden geautomatiseerd om de club zoveel mogelijk te ontlasten qua organisatie en communicatie.

https://www.voetbalassist.nl

Onze partner Mollie

Mollie is onze betaalprovider partner. Alle betalingen worden verwerkt via iDEAL. Wij werken al 10 jaar samen met Mollie en zij is een betrouwbare partner gebleken. Mollie biedt de laagste transactie kosten in de markt, zodat maar 29 cent per transactie afgedragen hoeft te worden per gift.

https://www.mollie.nl

Totaal opgehaald bedrag via gratiscrowdfunding.nl

€ 10.200,23

Aantal campagnes

856 initiatieven